laat je inspireren

Interieuradvies thuis en op kantoor

Graag laat Mayke je meer van haar projecten zien. Hier vind je projecten waaraan zij werkte. Meer zien? Bel Mayke dan op 06 – 2252 5611 voor een vrijblijvende kennismaking. Bij jou, of bij haar

Regie

Samen met u, collega's, aannemers en onderaannemers regelt Mayke uw totale verbouwing en decoreert ze het af. Van sloop tot styling van uw vernieuwde huis.

Mayke: “Ik zie een uitdaging in elk interieur”

De familie Brouwers is een verzameling creatievelingen – vader Brouwers was ook interieurarchitect. Na een reeks administratieve en commerciële banen, maakte Mayke in het jaar 2000 definitief de keuze om als binnenhuisarchitect te gaan werken.

Mayke haalt overal inspiratie vandaan: “In elke opdracht zit voor mij de uitdaging om de wensen van mijn klant te vertalen naar een interieur. Ik bezoek beurzen en tentoonstellingen in allerlei wereldsteden en neem overal iets mee vandaan.”

Zo leert zij continu bij en krijgt ze steeds meer kennis: niet alleen over het vak, maar ook over haar klanten en hun wensen. 

Mayke Brouwers / interieurarchitect / binnenhuisarchitect/ Brabant / styling interieur / woninginrichting / stylingadvies / interieur en vormgeving / verbouwing / herinrichting