Creëer een plek waar je wilt werken

Een goed ontwerp voor clubhuis, kantoor of horecazaak

Mayke vertelt je graag meer

Je kantoor is je visitekaartje. Het is een plek waar zaken centraal staan, maar ook in een kantooromgeving is de uitstraling belangrijk. Mayke kan elk kantoor een persoonlijk tintje geven zodat het kantoor sfeer krijgt en een afspiegeling is van de mensen die er werken. 

Op kantoor: de ontwerpster in Tilburg

Maykes ideeën voor inrichting worden niet alleen ingegeven door de ruimte zelf, maar ook door de omgeving en de functie die de ruimte inneemt. Zo adviseert ze je over de materialen, kleuren en items die passen bij jouw wensen.

Zij heeft een unieke kijk op elk vertrek, of het nu gaat om een hotel, bedrijfskantine, praktijk of een clubhuis. Mayke levert maatwerk. Zij ontwerpt een ruimte in overleg met opdrachtgevers en leveranciers.

Mayke regelt bij een verbouwing het hele proces, van ontwerp tot oplevering. Maar ook de kleinere projecten benadert zij met creatief enthousiasme: de (re)styling van elke bedrijfsruimte is voor haar een uitdaging.

Mayke Brouwers / interieurarchitect / binnenhuisarchitect/ Brabant / styling interieur / woninginrichting / stylingadvies / interieur en vormgeving / verbouwing / herinrichting