Interieuradvies voor thuis en op kantoor in Tilburg

Graag laat Mayke je meer van haar projecten zien voor nog meer inspiratie. Hier vind je projecten waaraan zij werkte. Meer zien? Bel Mayke Brouwers Interieur en Vormgeving dan op 06 - 22 52 56 11 voor een vrijblijvende kennismaking. Bij jou thuis, of in haar loft.

Regie

Samen met jou, collega's, aannemers en onderaannemers regelt Mayke de totale verbouwing en decoreert ze het af. Van sloop tot styling van jouw vernieuwde huis, kantoor of restaurant.

Zakelijk

Mayke: “Ik zie een uitdaging in elk interieur”

De familie Brouwers is een verzameling creatievelingen, maar het was vooral vader Toon in wiens voetsporen zij is getreden. Hij was interieurarchitect of binnenhuisarchitect (hoe je het ook noemen wil). Na een reeks administratieve en commerciële banen, maakte Mayke in het jaar 2000 definitief de keuze om als ontwerpster te gaan werken. Mayke haalt overal inspiratie vandaan: “In elke opdracht zit voor mij de uitdaging om de wensen van mijn klant te vertalen naar een interieur. Ik bezoek beurzen en tentoonstellingen in heel Europa en neem overal iets mee vandaan.” Zo leert zij continu bij en krijgt ze steeds meer kennis: niet alleen over het vak, maar ook over haar klanten en hun wensen.